Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Bloemisterij benodigdheden

Bloemisterij benodigdheden groothandel

Wiljan is er voor alle bedrijven en winkels waaronder bloemisterijen. Wij zijn er dan ook trots op dat we onszelf een echte bloemisterij benodigdheden groothandel mogen noemen. Naast materiaal voor bloemstukken hebben wij ook een ruim aanbod artikelen om uw creaties te verpakken. In onze verpakkingsmateriaal groothandel vindt u onder andere linten, folie en inpakpapier. Bekijk direct online alle verpakkingsmaterialen en bloemisterij benodigdheden van onze groothandel!

Bloemisterij benodigdheden online

U bestelt bij Wiljan eenvoudig al uw bloemisterij benodigdheden online. Ons complete assortiment vindt u terug op de website. Het enige dat u hoeft te doen is in te loggen en de bestelling te plaatsen. Wij regelen dan dat u uw order zo snel mogelijk ontvangt. Geeft u er de voorkeur aan om uw bloemisterij artikelen niet online, maar in de winkel te kopen? Geen probleem. U bent van harte welkom in onze showroom in Drachten. Door onze handige Cash & Carry systeem kunt u hier direct de gewenste producten afrekenen en meenemen!