Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie schelpen

Decoratie schelpen groothandel

Wiljan is er speciaal voor alle bedrijven en winkels. Wij zijn een echte decoratie schelpen groothandel waar u alle benodigde decoratie kunt vinden voor uw organisatie. Naast schelpen voor een zomerse look, hebben wij ook themaproducten. Zo kunt u uw etalage aanpassen aan het jaargetijde of de feestdagen. U vindt ons complete aanbod online in onze decoratie schelpen groothandel en onze andere afdelingen.

Grote decoratie schelpen

Wat is er nou heerlijker dan het gevoel van een warme zomerzon, zand tussen je tenen en een zachte zeewind? U creëert deze sfeer eenvoudig in uw winkel met de grote decoratie schelpen van Wiljan. Combineer ze met kleinere schelpjes, decoratie hout en andere natuurlijke materialen voor een sfeervolle uitstraling. Heeft u vragen over onze grote decoratie schelpen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Decoratie schelpen online

Bij Wiljan begrijpen we dat het runnen van een zaak een veeleisende, drukke baan kan zijn. Daarom kunt u bij ons uw decoratie schelpen eenvoudig online bestellen. Ook al onze andere producten vindt u terug op de website. Zo hebben wij onder meer bloemisterij artikelen. Deze bestelt u gemakkelijk samen met uw decoratie schelpen online zodat u binnenkort de mooiste bloemstukken creëert. Wilt u de producten eerst bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Drachten!