Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Glazen stolpen groothandel

Glazen stolpen groothandel inkopen

Het is bijzonder eenvoudig om bij onze glazen stolpen groothandel uw inkopen te doen. Ons complete assortiment vindt u online. Zo kunt u thuis of op het werk de juiste stolpen en producten uit onze groothandel woondecoratie kiezen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij zelfs een speciale herfst decoratie en kerstdecoratie groothandel ingericht. Zo staan alle artikelen voor ieder jaargetijde overzichtelijk bij elkaar en kunt u deze eenvoudig meebestellen als u in onze glazen stolpen groothandel uw inkopen doet!

Glazen stolpen groothandel Wiljan

U kunt niet alleen uw glazen stolpen bestellen bij groothandel Wiljan. Wij hebben ook een ruim aanbod sfeervolle decoratie- en verpakkingsmaterialen. In onze groothandel decoratie artikelen vindt u bijvoorbeeld vele soorten natuurmaterialen waarmee u iedere stolp in een handomdraai omtovert tot een prachtig kunststukje. Verder vindt u bij ons diverse soorten glaswerk, zoals vazen en potten, naast de glazen stolpen in onze groothandel. Bij Wiljan kunt u uw bestelling eenvoudig online plaatsen of langskomen in de showroom in Drachten. Hier heeft u de mogelijkheid om onze producten te bekijken en dankzij het Cash & Carry systeem direct mee te nemen. Wilt u onze artikelen graag zien, maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Bel dan gerust om een afspraak te maken. Wij komen dan graag naar u toe met onze showwagen!