Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie groothandel

Decoratie artikelen

Ook voor Pasen, Kerstmis en andere feestelijke gelegenheden vindt u bij ons passende decoratie artikelen. Houten kippen om een lente-achtige paas etalage mee in te richten of keramische kerstboompjes voor een origineel kerstbloemstuk. Wij zijn ook een kerstdecoratie groothandel, voor al uw Kerstdecoratie artikelen. Kom ook eens langs in onze showroom waar u gebruik kunt maken van het Cash & Carry systeem. Dit houdt in dat u uw producten uit kunt zoeken en gelijk mee kunt nemen!

Decoratiemateriaal

Bent u op zoek naar passend decoratiemateriaal voor uw zaak? Bij Wiljan vindt u een ruim aanbod decoratiefiguren voor elke gelegenheid. Maak een boeket compleet met houten figuren van flesjes of ooievaars om een geboorte te vieren. Ook kunt u onze decoratie voor speciale gelegenheden gebruiken om een bloemstuk voor een pasgetrouwd stel te versieren. Bent u benieuwd naar het decoratiemateriaal van Wiljan? Dan kunnen we ook bij u langskomen met onze showwagen. Bij ons vindt u decoratiemateriaal voor een scherpe prijs!