Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Moederdag decoratie

Moederdag decoratie groothandel

Wilt u uw winkel voorzien van een originele aankleding in de weken voor Moederdag? Decoratie groothandel Wiljan heeft een ruim assortiment om elke etalage mee te vullen. Met ons verpakkingsmateriaal kunt u elk cadeautje voor moeder vrolijk verpakken, zoals een krullint met hartmotiefjes. Ook is het mogelijk om inspiratie op te doen voor Moederdag in onze decoratie groothandel in Drachten. Zo bent u helemaal klaar voor Moederdag!

Moederdag decoratie kopen

Wiljan is dé groothandel waar u voordelig uw moederdag decoratie kunt inkopen! Als bloemist kunt u uw hart uitleven met onze vele bloemisterij artikelen. Door eenvoudig een account aan te maken via onze site kunt u gebruik maken van ons cash en carry systeem. Hierdoor kunt u tijdens uw bezoek direct uw accessoires en producten meenemen. Ook kunt u heel gemakkelijk en snel uw moederdag decoratie online inkopen. Meldt u online aan als nieuwe klant en profiteer van alle voordelen en gemakken die Wiljan als groothandel biedt op het gebied van bloemisterij, cadeau en decoratieartikelen!