Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Boekethouder

Boekethouder groothandel

U maakt van uw bloemstuk met een boekethouder uit groothandel Wiljan gemakkelijk een echt kunstwerk. Wij hebben namelijk niet alleen bindmateriaal maar ook prachtige decoraties zoals bijstekers en decoratie parels. U bent van harte welkom om onze vestiging in Drachten te bezoeken voor meer inspiratie. Wij maken gebruik van een handig Cash & Carry systeem. U kunt ter plekke uw boekethouder uit onze groothandel in uw winkelwagentje laden, waarna u eenvoudig bij de kassa afrekent.

Boekethouder inkopen

Wiljan is dé groothandel van het Noorden die drukke ondernemers zoveel mogelijk ontzorgt. Daarom kunt u gemakkelijk online zowel een boekethouder inkopen en bloemisterij benodigdheden. Wilt u op een inspirerende manier ons assortiment leren kennen? Wij komen graag bij u langs met onze showwagen om u met eigen ogen ons complete assortiment te laten zien. U kunt ook bij ons terecht voor overige materialen voor uw bloemen en planten zoals steekschuim en opvulmateriaal. Dat is het voordeel van een boekethouder inkopen in onze online groothandel voor bloemisterij artikelen.