Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Voorjaarsdecoratie groothandel

Voorjaarsdecoratie groothandel online

Vanaf de werkvloer of kantoor, u kunt direct uw voorjaarsdecoratie bij groothandel Wiljan online bestellen. Dankzij ons uitgebreide magazijn van 5.000 m2 zijn al onze producten direct uit voorraad leverbaar. Als u de producten eerst van dichtbij wil zien, maar onze showroom niet kunt bezoeken, is onze showwagen precies wat u zoekt. Dat is een vrachtwagen met een mobiele showroom waarin de hoogtepunten uit onze brede collectie tentoon worden gesteld. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld stijlvolle combinaties laten zien van de nieuwste voorjaars- en paasdecoratie. Wanneer u uw voorjaarsdecoratie bij groothandel Wiljan online bestelt, zorgen wij voor een snelle levering.

Voorjaarsdecoratie groothandel inkopen

Wilt u bij één enkele voorjaarsdecoratie groothandel uw inkopen doen om de lente binnen te halen? Dan kunt u rekenen op de persoonlijke service die Wiljan u biedt! Bestellingen die u bij ons plaatst zijn niet aan een minimum of maximum verbonden. Wij hebben voor uw bloemisterij, tuincentrum, decoratie- of woonwinkel bovendien een ruim aanbod als groothandel woondecoratie en als groothandel glaswerk. Daarom is Wiljan voor uw voorjaarsdecoratie en meer de juiste groothandel voor al uw inkopen!