Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Plantenvoeding groothandel

Plantenvoeding

Niet alleen groeien kamerplanten beter met plantenvoeding, ze behouden ook een mooie heldere kleur. De voeding helpt bij de ontwikkeling van bloemknoppen en de rijping van vruchten. De plant wordt steviger en er vormen zich meer wortels. De plantenvoeding bevat ingrediënten die onmisbaar zijn voor kamerplanten zoals stikstof en fosfor. Bij Wiljan vindt u naast deze voeding een ruim assortiment bloemisterij artikelen voor uw bloemenzaak. Onze groothandel heeft veel op voorraad en we zorgen voor een snelle levering!

Plantenvoeding kopen

Bij Wiljan kunt u eenvoudig online een zakelijk account aanmaken om plantenvoeding in te kopen. We hebben verschillende verpakkingen van 500 ml en 1 liter, maar ook een jerrycan met 25 liter. Wilt u graag een kijkje komen nemen bij Wiljan en meteen inkopen doen? U bent van harte welkom in de showroom in Drachten! Hier kunt u naast plantenvoeding kopen ook terecht in onze linten groothandel. Alles wat u nodig hebt voor uw bloemisterij vindt u bij Wiljan. We gebruiken een Cash & Carry systeem, wat betekent dat u aankopen meteen mee kunt nemen!