Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

De mooiste creaties met kunst tulpen

Dé voorjaarstrend van 2024!

De pracht van de lente

Na maanden van kou worden de dagen langer en begint de natuur te ontwaken, het voorjaar begint! Dit seizoen staat voor vernieuwing, bloei en kleur. Ook tulpen zijn een teken dat de lente is begonnen. Kleurrijke kunst tulpen brengen niet alleen de pracht van de lente naar binnen, maar staan ook nog eens elegant in het interieur. De creatieve mogelijkheden met kunst tulpen zijn eindeloos! In deze inspiratie blog lichten we enkele creatieve manieren waarop je kunst tulpen kunt gebruiken uit.

Bekijk assortiment kunst tulpen
De pracht van de lente

Bloemstuk met kunsttulpen

Kunsttulpen zijn ideaal voor het creëren van prachtige bloemstukken en boeketten. Ze kunnen worden gecombineerd met andere kunstbloemen en groen om kleurrijke arrangementen te maken die lang meegaan zonder te verwelken.

 

Bron: Pinterest @Jojotastic

Bloemstuk met kunsttulpen

Kunst tulpen krans

Deze unieke krans, gemaakt van kunsttulpen, voegt een vleugje lente toe aan elke ruimte en brengt de frisheid en kleur van echte tulpen zonder de zorgen over verwelking. Met slechts een krans, lint en onze real touch tulips maak je deze krans al!

 

Bron: Pinterest @Thehowtomom

Kunst tulpen krans

Tafeldecoratie met kunst tulpen - Lente stukje met tulpen

Onze real touch tulips zijn ideaal voor het creëren van prachtige bloemstukken en boeketten. Ze kunnen worden gecombineerd met andere kunstbloemen en groen om kleurrijke arrangementen te maken die lang meegaan zonder te verwelken. Zet ze in het interieur of verwerk ze in een prachtige tafelsetting!

 

Bron: Pinterest @lifeatcloverhill

Tafeldecoratie met kunst tulpen - Lente stukje met tulpen

Shop alles voor prachtige arrangementen met kunst tulpen