Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Sweet velvet

Romantische & luxeuze kerstsfeer!

Sweet velvet kersttrend

Kerst is weet in aantocht en daarom vind je bij ons de mooiste kersttrends van dit jaar! Een populaire trend is dit jaar Sweet velvet. De naam zegt het eigenlijk al: diep rood, oude roze, velvet en fluweel. Voor een romantische, rozige en luxeuze kerstsfeer! Combineer met bloemen, grote strikken, schattige accesoires, chique linten en zachte materialen voor een prachtig geheel vol allure! Bekijk hieronder de inspiratie video en shop alle Sweet velvet producten direct online.

Kerstinspiratie bij groothandel Wiljan!

Prachtige sweet velvet inspiratievideo

Sweet Velvet producten

Velvet accessoires

Maak de trend helemaal af met velvet accessoires! Het heet natuurlijk niets voor niets zo, fluweel is een van de belangrijkste texturen. Van velvet krukjes onder de boom, velours kussens tot velours plantenzakken. Ook de 'touch of gold' mag zeker niet ontbreken in de vorm van kandelaars, vazen en gouden diertjes. Samen vormt het een bijzonder en weelderig geheel, waarin luxe de boventoom voert. Vooral de velvet kleuren oud roze en donker- / bordeux rood passen perfect in deze kerstsfeer en zorgen voor een warm en kersttig geheel. 

Velvet kerstballen

Niet alleen in de accessoires komt velvet terug, ook zeker ín de boom! Velvet kerstballen met glitterrandjes maar zeker in combinatie met andere hangers als bloemen, strikken en fluwelen hangers. Of wat dacht je van prachtige dierfiguren in de boom? Van exotische papegaaien tot aapjes en tijgers, zorgt voor een mooi contrast van deze liefelijke trend. Niet alleen leuk voor in huis maak ook zéker voor de kerst. Het kan niet gek genoeg en mag allemaal!