Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Inspiratie

Volg de laatste trends op het gebied van woondecoratie- en bloemisterij artikelen

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends?

Groothandel Wiljan volgt altijd de allerlaatste trends op het gebied van woondecoratie-, bloemisterij- en cadeauartikelen. Wij zijn niet voor niets dé toonaangevende groothandel in deze branche. Ook voor inspiratie zit u daarom goed bij Wiljan. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkeling en stellen de mooiste seizoensartikelen voor u samen in ons uitgebreidde assortiment. U kunt bij ons terecht om uw winkel te vullen met deze mooie artikelen. Doe inspiratie op en shop uw artikelen gelijk online!

 

Maritiem Subliem

Een andere populaire trend is Maritiem Subliem: het gebruiken van prachtige zee kleuren in het interieur. U kunt bij ons terecht om uw winkel te vullen met een ruim assortiment aan deze prachtige producten. De maritieme producten zijn mooi te combineren met hout- en touwproducten. 

Bekijk alles van Maritiem Subliem

Safari in huis

Eén van de trends die op dit moment helemaal hip is: het Safari thema. Bij ons kunt u terecht om uw winkel te vullen met prachtige artikelen die helemaal passen bij het thema 'Safari'. Gebruik een combinatie van beelden en planten voor een prachtige inrichting.

Bekijk hier alles van Safari

Inspiratie video

Safari in huis

Prachtig Pasen

De populaire trend voor Pasen is het gebruiken van prachtige pastelkleuren. U kunt bij ons terecht om uw winkel te vullen met producten die perfect passen binnen deze trend. Zo wordt Pasen gezellig en kleurrijk! Combineer deze pastelkleuren met hout en keramieke producten voor een open en gezellige uitstraling.

Bekijk alles voor Pasen

Golden Glow

Dé kersttrend van 2019: Golden Glow! Een trend waarbij warme kleuren als denim blauw en amber worden gecombineerd met stoere industriële producten en natuurlijke materialen als hout en wol. Én natuurlijk mogen gouden accessoires hierbij niet ontbreken. 

 

Bekijk meer Golden Glow inspiratie

Inspiratievideo

Golden Glow

Sweet Velvet

Een andere populaire trend is dit jaar Sweet velvet. De naam zegt het eigenlijk al: diep rood, oude roze, velvet en fluweel. Voor een romantische, rozige en luxeuze kerstsfeer! Combineer met bloemen, grote strikken, schattige accesoires, chique linten en zachte materialen voor een prachtig geheel vol allure! 

 

Bekijk alles van Sweet Velvet

Inspiratievideo

Sweet Velvet

Winterse stijl

Bij de Winterse stijl worden gezelligheid en elegantie gecombineerd. Denk aan huiselijke lantaarns, prachtige vazen en besneeuwde bomen. Ook winterse figuren en sfeervolle theelichtjes mogen niet ontbreken. Dit alles in winters wit met accenten van koele kleuren. En natuurlijk... glitter! Binnen de kersttrend 'winterse stijl' mag er dus flink worden uitgepakt voor een echt 'witte kerst' gevoel! 

 

Bekijk alles van Winterse Stijl

Inspiratievideo

Winterse stijl