Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Inspiratie

Volg de laatste trends op het gebied van woondecoratie- en bloemisterij artikelen

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends?

Groothandel Wiljan volgt altijd de allerlaatste trends op het gebied van woondecoratie-, bloemisterij- en cadeauartikelen. Wij zijn niet voor niets dé toonaangevende groothandel in deze branche. Ook voor inspiratie zit u daarom goed bij Wiljan. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkeling en stellen de mooiste seizoensartikelen voor u samen in ons uitgebreidde assortiment. U kunt bij ons terecht om uw winkel te vullen met deze mooie artikelen. Doe inspiratie op en shop uw artikelen gelijk online!

 

Golden Glow

Dé kersttrend van 2019: Golden Glow! Een trend waarbij warme kleuren als denim blauw en amber worden gecombineerd met stoere industriële producten en natuurlijke materialen als hout en wol. Én natuurlijk mogen gouden accessoires hierbij niet ontbreken. 

 

Bekijk meer Golden Glow inspiratie

Inspiratievideo

Golden Glow

Sweet Velvet

Een andere populaire trend is dit jaar Sweet velvet. De naam zegt het eigenlijk al: diep rood, oude roze, velvet en fluweel. Voor een romantische, rozige en luxeuze kerstsfeer! Combineer met bloemen, grote strikken, schattige accesoires, chique linten en zachte materialen voor een prachtig geheel vol allure! 

 

Bekijk alles van Sweet Velvet

Inspiratievideo

Sweet Velvet

Winterse stijl

Bij de Winterse stijl worden gezelligheid en elegantie gecombineerd. Denk aan huiselijke lantaarns, prachtige vazen en besneeuwde bomen. Ook winterse figuren en sfeervolle theelichtjes mogen niet ontbreken. Dit alles in winters wit met accenten van koele kleuren. En natuurlijk... glitter! Binnen de kersttrend 'winterse stijl' mag er dus flink worden uitgepakt voor een echt 'witte kerst' gevoel! 

 

Bekijk alles van Winterse Stijl

Inspiratievideo

Winterse stijl