Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kunst olijfboom

Een olijfboom is een mediterrane soort boom met een prachtige en indrukwekkende verschijning waardoor u gelijk aan het zuiden van Europa denkt. Helaas zijn deze prachtige bomen niet geschikt voor het Nederlandse klimaat, maar daar biedt Wiljan de juiste oplossing voor! Bent u toch geïnteresseerd in een olijfboom? Dan bent u bij groothandel Wiljan aan het juiste adres voor de mooiste en realistische kunst olijfbomen. Met onze mooie kunst olijfbomen fleurt u elk kantoor of woonruimte helemaal op. Bestel gemakkelijk online of kom langs bij onze Cash & Carry in Drachten om de kunst olijfbomen met eigen ogen te bewonderen.

0 resultaat

Ontdek de voordelen van een kunst olijfboom

De populaire olijfboom heeft veel onderhoud nodig, zo moet er gezorgd worden dat de olijfboom veel zonlicht krijgt en in een altijd licht vochtige grond staat. Doordat de boom het niet lang gaat volhouden in het Nederlandse klimaat en veel onderhoud nodig heeft, is een kunst olijfboom van Wiljan de perfecte oplossing! Ontdek de vele voordelen van een kunst olijfboom:

  • Het uiterlijk: de kunst olijfboom is niet te onderscheiden van een echte olijfboom. De kunst olijfbomen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor je geen verschil ziet naast een echte olijfboom. De bomen zijn zo precies gemaakt dat zelfs de kleinste blaadjes volledig en net echt zijn uitgewerkt.
  • Gebruiksvriendelijkheid: bij een kunst olijfboom hoeft er geen rekening worden gehouden met het onderhoud, zoals het vele zonlicht en de vochtige grond waarin de boom continu moet staan. Een kunst olijfboom blijft op elke plek mooi!
  • Levensduur: een kunst olijfboom gaat jarenlang mee, onafhankelijk van factoren als zonlicht en water. Dit komt door de beste kwaliteit kunststof in combinatie met mooie natuurlijke materialen. Een ding is zeker: een kunst olijfboom gaat nooit dood!
  • Flexibiliteit: de kunst olijfboom van groothandel Wiljan kan overal worden neergezet. Versier uw woonruimte, winkel, etalage of geen uw tuin een zomerse twist.

Een kunst olijfboom voor binnen

De kunst olijfboom heeft geen zonlicht en water nodig, daardoor kan elke binnenruimte worden opgefleurd met een kunst olijfboom. De olijfbomen zijn erg slank en zijn daardoor in elke ruimte makkelijk te plaatsen. Maak uw winkel of kantoor extra sfeervol met een kunst olijfboom van groothandel Wiljan.

Het onderhouden van een kunst olijfboom

De kunst olijfbomen hebben geen onderhoud nodig, er hoeft geen rekening te worden gehouden met de hoeveelheid zonlicht, water en vochtige grond die de plant nodig heeft. De kunst olijfbomen blijven overal waar ze worden neergezet mooi. Wel is het goed om de kunst olijfboom schoon te houden, zo gaat die langer mee. U kunt de boom stofvrij maken door met een droge doek de olijfboom voorzichtig schoon te maken. Het is niet nodig om de boom nat te maken tijdens het schoonmaken, dan loopt u het risico dat het stof ophoopt in de naden van de kunst olijfboom.

Een kunst olijfboom kopen

Bent u op zoek naar een toevoeging aan uw kunstplanten assortiment? Dan zit u bij groothandel Wiljan goed. U kunt gemakkelijk via onze website met uw account een online bestelling plaatsen of u kunt langskomen in onze showroom. Naast kunstplanten zijn wij ook een groothandel in woondecoratie, tuindecoratie, bloemisterij artikelen en kunstbloemen en planten. Sla uw nieuwe assortiment eenvoudig in bij onze Cash & Carry in Drachten en neem uw nieuwe items gelijk mee naar uw winkel!