Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Kerst bij Wiljan

Kerst is een tijd van gezelligheid, samen zijn én decoreren. Dit is de tijd van verlangen, plezier maken en genieten. Hier hoort natuurlijk schitterende woondecoratie bij. Ontdek hier alle kersttrends van 2022!

Een Klassieke Kerst

Klassiek goud, donker groen en diep rood; de typische kleuren van onze geliefde kerst. De kersttrend 'Een Klassieke Kerst' is dan ook geïnspireerd op de kleuren die de natuur tijdens dit seizoen te bieden heeft. Denk daarbij ook aan andere objecten uit de natuur, zoals dennenappels, eikeltjes en hout. Tover de ruimte om tot deze feestelijke en vertrouwde look met ons uitgebreide assortiment voor een klassieke kerst! 

Bekijk het hele assortiment
Een Klassieke Kerst

Verlangen Naar Rust

Liefhebbers voor minimalistische kerstdecoratie kunnen terecht bij de kersttrend 'Verlangen Naar Rust'. Warme en rustige kleuren zoals wit, beige, goud en bruin creëren kalmte en gezelligheid. Met prachtig vormgegeven kerstornamenten met een natuurlijke uitstraling zoals hout, papier en karton krijgt de ruimte een unieke kerstsfeer. 

Bekijk het hele assortiment
Verlangen Naar Rust

Uitbundig Decoreren

Voor het uitbundig vieren van kerst met veel en opvallende decoratie is de kersttrend 'Uitbundig Decoreren' een ware hit! Deze trend is gericht op ornamenten met gouden accenten en glitters. Met dit thema zal iedereen versteld staan van de prachtige en uitgebreide decoratieartikelen. Voor wie uitbundig kerst wil versieren en vieren! 

Bekijk het hele assortiment
Uitbundig Decoreren

De leukste producten voor kerst

Groothandel Wiljan heeft het allemaal!