Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Voorjaar bij Wiljan

De leukste voorjaarsartikelen vind je bij Groothandel Wiljan. Het voorjaar komt eraan, bekijk ons prachtige voorjaarsassortiment en ontdek de nieuwste trends van 2023!

Toppers van de voorjaarsshow

De voorjaarsshow van Wiljan was dit jaar weer een groot succes en we bedanken u graag voor uw komst! We hebben veel klanten mogen verwelkomen die vol enthousiasme de nieuwste voorjaarstrends van 2023 kwamen bekijken. Er waren verschillende topstukken te bewonderen bij de voorjaarsshow, zoals de prachtige nieuwe led kaarsen, kunststof gieters en zijde bloemen. Doe volop inspiratie op voor het voorjaar en shop direct het assortiment!

Bekijk de hele voorjaarscollectie
Toppers van de voorjaarsshow

DIY paasboeket

Het is weer tijd voor de vrolijke en kleurrijke voorjaarstrends van 2023! Stel uw eigen zijde bloemen boeketten samen of kies voor unieke decoratie. In onze collectie vindt u een veel verschillende soorten en kleuren zijde bloemen die u met elkaar kunt combineren. En wat dacht u van decoratieve voorjaarskransen gecombineerd met kunstplanten en takken. 

Shop onze zijde bloemen
DIY paasboeket

DIY Paasbunny

Met deze metalen bunnies maakt u de leukste paasstukken! Erg leuk te decoreren met zijde- of droogbloemen uit ons assortiment. De zijden bloemen zijn bij ons in verschillende maten en lente kleuren verkrijgbaar. Ook hebben we een uitgebreide collectie droogbloemen en grassen. Dit kunt u allemaal met elkaar combineren in een mooi paasstuk. De metalen bunny is in meerdere afmetingen beschikbaar in de kleuren goud en zwart.

Shop hier de materialen
DIY Paasbunny

Pastel Pasen

De lente is in aantocht, tijd voor decoratie met pastelkleuren. U vindt in ons paasassortiment artikelen met zachte kleuren die perfect bij het voorjaar passen, zoals mint groen, lila en licht blauw. Onze pastelcollectie is zeer uitgebreid met onder andere vaasjes en kaarshouders. Pak uit met pastelkleurige bloemen, kaarsen en paaseieren om de paassetting compleet te maken. Bent u op zoek naar vrolijke paasartikelen? Kom dan langs in onze showroom of bekijk onze paascollectie met pastelkleuren!

Bekijk de virtuele Pastel Showroom
Pastel Pasen

Kleurrijke kunststof gieters

Deze populaire kunststof gieters zijn verkrijgbaar in leuke voorjaarskleuren. Ze zijn in twee formaten verkrijgbaar en kunnen bovendien ook als vrolijke gekleurde vazen worden gebruikt! Daarnaast zijn de gieters mooi te combineren met planten en bloemen die passen bij de kleur van de kunststof gieter. Deze kunt u ook bij ons vinden! Onze kunststof gieters zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, lichtblauw, lichtgroen, off-white, terra-brown en zwart. Hierdoor is de gieter zelf een echt opvallend decoratiestuk!

Shop alle kunststof gieters
Kleurrijke kunststof gieters

De vrolijkste voorjaarsproducten

Bekijk het brede aanbod van Groothandel Wiljan