Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Bloempot kachel

TREND: kachels van terracotta potten! Dé manier om te besparen op de gasrekening. 
We merken allemaal dat de gasprijzen flink zijn gestegen. Nu kun je het huis ook verwarmen door een constructie van twee terracotta potten, een terracotta schotel en theelichten!

Bekijk hieronder de twee meest gebruikte formaten in sets en lees in de handleiding onderaan hoe je deze potkachels zelf kunt maken!

Let op: de potten worden tijdens gebruik erg heet! Zet de kachel op een plek waar kinderen niet makkelijk bij kunnen.

Eenvoudige terracotta bloempot kachel

Binnen 5 minuten een kachel maken? Zet één terracotta pot ondersteboven met de randen op 2 bakstenen, sluit het gat aan de bovenkant af en daarna kun je de theelichten eronder zetten en aansteken (zie afbeelding).

Bloempot kachel maken

Wil je een uitgebreidere terracotta kachel constructie maken? Volg dan deze 5 stappen!

Stap 1
Boor een gat met een diameter van één centimeter in het midden van de terracotta schotel.

Stap 2
Zaag de draadstang op de juiste lengte en steek deze door het gat in de schotel. Zet deze aan beide kanten vast met een kleine ring en een moer. 

Stap 3
Schroef via de bovenkant van de draadstang een moer en draai deze ongeveer 15 cm naar beneden. Op deze moer plaats je een grote ring. Schuif nu de kleinere terracotta pot ondersteboven op de stang. Deze 'ligt' als het ware op de grote ring.

Stap 4
Zet vervolgens een tweede grote ring op de stang en plaats deze op de kleine pot. Plaats nu de afstandhouder op de stang en zet deze vast met een moer. Hier komt ook weer een grotere ring overheen waar je de grotere pot ondersteboven op zet.

Stap 5
Ga tot slot opnieuw langs alle moeren en zorg ervoor dat ze goed vastzitten. De kachelpot is nu klaar voor gebruik! De theelichten kunnen nu op de schotel geplaatst en aangestoken worden.

Een kachel van terracotta potten

Voor uw bloemisterij of tuincentrum vindt u een ruim aanbod terracotta bloempotjes bij groothandel Wiljan. Terracotta is poreus, ongeglazuurd aardewerk van roodbakkende klei. Dit geeft de bloempotten een mooie, natuurlijke uitstraling. Bij Wiljan hebben we zowel potten als schotels in verschillende formaten. Maak online een account aan en u kunt de terracotta bloempotjes uit onze groothandel in grote of kleine aantallen bestellen. We zorgen voor een snelle levering!

Bent u al klant bij Wiljan? Dan kunt u eenvoudig inloggen op uw account om de terracotta bloempotjes uit onze groothandel online te kopen. Of kom eens langs bij onze Cash&Carry in Drachten. Hier kunt u het aanbod op uw gemak bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Is het voor u handiger om de terracotta bloempotjes in onze groothandel online te kopen? Geen probleem! Maak uw keuze in onze groothandel potterie.

0 resultaat