De levertijd van uw bestelling bedraagt op dit moment 5 werkdagen.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Vazen groothandel

Vazen groothandel glas

Glas heeft een zekere charme waar het bloemen betreft. Mooie boeketten wilt u natuurlijk zo goed mogelijk tentoonstellen en hoe doet u dat beter dan in de doorzichtige vazen uit onze groothandel? Nog een voordeel van glas is de kleurloosheid, waardoor de vazen in elk interieur passen. Wilt u toch liever vazen van groothandel Wiljan van gekleurd glas? Ook dat is een optie! U vindt bij ons onder andere gekleurde glazen vazen die gemaakt zijn van gerecycled glas.

Vazen groothandel online

Wilt u graag de vazen uit onze groothandel online bestellen? Dat kan! Maak een account aan en u kunt alle vazen, potterie en decoratie uit onze groothandel kopen die u nodig heeft. We zorgen voor een snelle en veilige levering van uw bestelling! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan raden we u aan langs te komen bij onze Cash & Carry met showroom in Drachten. Hier kunt u de vazen die we in onze online groothandel aanbieden ‘in het echt’ bekijken, kopen en gelijk meenemen.

Vazen groothandel showroom

Is het voor u niet handig om langs te komen bij de Cash & Carry van Wiljan in Drachten? Geen probleem! Het bekijken van de vazen in onze groothandel kan ook in onze showroom op wielen. Deze mooi ingerichte vrachtwagen zit vol met glaswerk, decoratie materiaal en potterie, zoals terracotta bloempotjes. We nemen de showwagen mee naar uw bedrijf of winkel zodat u op uw gemak de producten kunt bekijken en - als u dat wilt - kopen. Neem gerust contact met ons op als u de vazen uit onze groothandel wilt zien in onze showroom op wielen.