Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel bloemen vazen

Groothandel bloemen vazen glas

Wiljan heeft een ruim assortiment bloemisterij artikelen om een bos bloemen of een bloemstuk perfect te etaleren. Zo vindt u in onze groothandel bloemen vazen van glas in verschillende uitvoeringen. Voor de afwisseling kunt u uitgebreid variëren met diverse glazen vazen en flessen van gekleurd glas of een glazen cilinder. Deze laatste decoratie komt ook goed tot zijn recht met kleurrijk opvulmateriaal uit onze groothandel. Ook voor bloemen vazen van glas zijn deze zeer geschikt.

Groothandel bloemen vazen aardewerk

Wilt u uw bloemenzaak zowel stijlvol als persoonlijk inrichten met accessoires en decoraties uit onze groothandel? Voor bloemen vazen van aardewerk zit u bij Wiljan goed! U heeft een ruime keuze uit diverse vormen, kleuren en kleurcombinaties die bijdragen aan een warme en unieke sfeer. Neem bijvoorbeeld een keramiek vaas met de vorm van een boomstronk. Met een mooie bos ziet de inhoud hiervan er helemaal uit als puur natuur! In onze groothandel bestelt u bloemen vazen van aardewerk voordelig per stuk of in een grotere oplage. Dat geldt ook voor onze aardewerk potten en kruiken.

Groothandel bloemen vazen bestellen

Wiljan is dé groothandel om uw bloemen en vazen te bestellen, zowel online als offline. Wilt u eerst inspiratie opdoen voor u een keuze maakt? Bezoek dan onze vestiging in Drachten en maak gebruik van ons handige Cash & Carry systeem. U laadt eenvoudig alles in uw winkelwagentje en kunt direct doorlopen naar de kassa om af te rekenen of een factuur te laten opnemen.

Onze medewerkers geven u graag advies wanneer u uw assortiment wilt uitbreiden of uw huisstijl van een make over wilt voorzien. In onze afdeling woondecoratie vindt u diverse decoraties waarmee u de door u gewenste sfeer creëert. Ook zijn wij zonder meer de beste groothandel om uw bloemen vazen online te bestellen. Bekijk ons inspirerende aanbod en bestel direct!